Страницы

вторник, 6 ноября 2012 г.

Конфетка

Уже ночь...
Доброй ночи всем кто не спит!
Я тут случайненько нашла очень интересную конфетку.


Дальше я просто сделаю перепост:

22 жовтня минулого року відбулося відкриття нашого першого магазину Аґрафка. Хоча заснування самої Аґрафки відбулося значно раніше, але саме ця дата для нас і для наших клієнтів є відліком старту, серйозного старту!
          Тепер нам 1 рік! Це був динамічний та насичений рік! Аґрафка збільшилась втричі, подорожувала по світу та познайомилась з багатьма чудовими людьми! Попереду ще чимало незвіданих горизонтів та цікавих подій. Хочемо подякувати усім хто за цей час приєднався до нас, хто підтримував нас, хто виявляв інтерес до нас  і був разом з нами! Ми вам безмежно вдячні за це і неймовірно цінуємо кожного з вас!
          З нагоди нашої першої річниці пропонуємо розіграти між бажаючими невеличкий подарунок від Аґрафка.
Для подарунку ми обрали Стартовий набір машинки для тиснення Sizzix Texture Boutique Embossing Machine, детальніше про цю машинку можна прочитати в огляді машинок Sizzix у нашому блозі.
 
Для того, щоб прийняти участь у розіграші необхідно:
  • розмістити інформацію окремим повідомленням про частування від Аґрафки в своєму блозі чи журналі, на особистій сторінці в соціальних мережах (Вконтакте, Однокласники, Facebook тощо) чи у тематичних форумах. Дати зображення нашого подарунку та посилання на нього: http://agrafka.com.ua/news/1933
  • за допомогою системи Inlinkz залишити посилання (лінк) на своє повідомлення про частування від Аґрафки вкінці цієї теми.
  • термін запису бажаючих до 22.11.2012р. включно, а вже 23 листопада з допомогою рендому ми визначимо кому пощастило отримати частування від Аґрафки.
  • географічно нікого не обмежуємо, частування поїде в будь-який куточок світу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...